Hot Jobs

3e Stuurman met DP induction certificaat

Voor een van onze opdrachtgevers in de offshore zoeken we stuurlieden die in het bezit zijn van een DP induction certificaat. Je hoeft niet als DP-er gevaren te hebben, als je maar een induction cursus gedaan hebt. 

 

We bieden dan de unieke kans om bij deze tot de verbeelding sprekende opdrachtgever aan de slag te gaan en ervaring op te doen met de DP systemen en verdere papieren te halen.

Op zeer korte termijn ga je hierna in vaste dienst bij onze opdrachtgever.

 

 

Wij vragen

  • Geldig Nederlands vaarbevoegdheidsbewijs 
  • Trainingen en certificaten up to date 
  • In het bezit van DP induction certificaat.
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Ervaring

We zoeken een stuurman die een aantal reizen gevaren heeft op diverse schepen, dit hoeft geen DP te zijn als het totaal van 1 jaar vaartijd maar behaald is als stuurman. Dit mag dus ook een jaar vaartijd in de koopvaardij geweest zijn, offshore ervaring is niet vereist.

 

Rotatie schema

4 / 4 of 6 / 6 (weken) afhankelijk van het vaargebied

 

Locatie

Wereldwijd vaargebied, van Europa en Zuid America tot het Verre Oosten

 

Wij bieden

Voor deze vacature wordt een dag contract aangeboden. Bij gebleken geschiktheid word een vast dienstverband bij onze opdrachtgever op korte termijn aangeboden.

 

Contact

Bij vragen of interesse bel of mail je met Jack Zeijderveld of Sylvia Schalken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon: 0118-470909 

of solliciteer direct via onze site www.vaarbanen.nl

 

Aanvullende gegevens