Ik ben Twan

Met het gehele team doen we dagelijks ons best om de perfecte match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten. Het is ons streven om voor elk project, waar ook ter wereld, de juiste bemanning te vinden. Tegelijk willen we dat onze kandidaten, op zee of aan wal, een passende opdracht hebben zekerheid van een vaste werkgever, maar toch vrij, flexibel en gevarieerd. Dat doen we met ons hele team, we werken intensief samen en weten allemaal wat er binnen Delta Marine Crewing speelt. Wie je ook aan de telefoon krijgt, wij weten waar het over gaat. Maar wat weet jij over ons? Onze teamleden stellen zich zelf voor… we beginnen met Twan Koetje:

 

“Ik heb een zeevaartopleiding, maar heb zelf niet gevaren. Sinds november 2020 werk ik bij Delta Marine Crewing. Ben dus begonnen in Corona-tijd, dat maakte dat ik mijn werk, waaronder alle interviews met kandidaten en klantcontacten,

De eerste anderhalf jaar vooral online en aan de telefoon heb gedaan. Nu zijn gelukkig ook weer directe contacten mogelijk, dat maakt het werk nog leuker! Ik bezoek nu ook klanten, sollicitanten komen weer bij ons langs en we gaan naar beurzen en open dagen.

 

En eindelijk ontmoet ik de mensen die voor ons varen. Sommigen ken ik al sinds het begin van mijn dienstverband en ook al was het online en via de telefoon, je bouwt toch een band met hen op. Veel van hen spreek je wekelijks. Ook als een zeevarende voor langere tijd op zee zit houden we contact. Door een belletje, whatsapp bericht of een email, een beetje afhankelijk van hoe we hen kunnen bereiken. Al is de bereikbaarheid tegenwoordig in de meeste gevallen goed voor elkaar. Startende kandidaten proberen we zo goed mogelijk te begeleiden. We houden contact met hen en helpen waar we kunnen.

 

Flexibel en gevarieerd

Het werk dat wij bieden is heel gevarieerd en dus ook de kandidaten. Dat maakt het echt heel erg leuk bij Delta Marine Crewing. We zoeken mensen (en projecten) voor 2-3 dagen maar ook voor 3-4 maanden en voor baggerschepen, ferry’s, werkboten, sleepboten, offshore, jachten, ja zelfs voor banen aan wal. En over de hele wereld. Het is een uitdaging om snel de juiste match te maken. Hoe snel dat gaat, verschilt per geval. Afgelopen zomer zochten we op heel korte termijn een Marof voor een werkboot op de Bahama’s. De kandidaat moest echt binnen een paar dagen aan de slag. Als je normaal met kandidaten belt krijg je in de meeste gevallen een aantal keren als antwoord “Ik kan niet”, maar bij dit project was het “Ja, dat wil ik”. Daardoor konden we supersnel schakelen. Het is niet altijd zo gemakkelijk, maar meestal lukt het om snel een geschikte kandidaat te vinden.

 

Het gaat hier om mensen

Op dit moment ben ik druk met beurzen en open dagen van opleidingen, waar wij als Delta Marine Crewing aanwezig zijn. We gaan binnenkort ook naar een beurs in Engeland. Dat vind ik superleuk! Mensen ontmoeten is echt zo anders dan elkaar op LinkedIn vinden… En omdat ik steeds meer mensen leer kennen, wordt het werk ook steeds leuker!

Mijn klanten zitten vooral in Nederland maar de zeevarenden waarmee ik in contact ben, komen echt uit de hele wereld.

 

Ik heb het heel erg naar m’n zin bij Delta Marine Crewing. Het is een leuk bedrijf en ik werk samen met hele leuke collega’s. Samen doen we alles voor de klant maar zeker ook voor de mensen aan boord. Ook als er iets misgaat of wanneer een van onze zeevarenden in een bijzondere persoonlijke situatie terechtkomt, doen we er alles aan om te helpen. Ook al valt dat soms buiten onze verplichtingen als werkgever. Het gaat hier om mensen, dat maakt ons bedrijf zo bijzonder!”

 

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten