Maak kennis met Ernst Slagboom

Sinds 1 april is Ernst Slagboom bij ons begonnen. Hij gaat zich vooral richten op de kontakten met onze klanten en stelt zichzelf graag voor:

 

Alhoewel ik geen achtergrond heb als zeevarende, zoals vrijwel iedereen hier in het team van Delta Marine Crewing, heb ik wel commerciële functies gehad binnen bedrijven die met scheepvaart te maken hebben. Ik heb voor expediteurs, cargadoors en grote rederijen gewerkt.

 

Een uitzendbureau, zoals Delta Marine Crewing is weliswaar een heel ander soort bedrijf, maar mijn ambitie is om de juiste koppelingen te maken en te zorgen dat we kwaliteit aan de klant leveren. Je ziet nu al dat wanneer de klant over goed personeel kan beschikken, er een mooie jarenlange samenwerking ontstaat. Daar hoop ik hier bij Delta Marine Crewing mijn bijdrage aan te mogen leveren.

 

Ik heb er enorm veel zin in om kennis te gaan maken met onze klanten, te gaan kijken hoe we hen kunnen ontzorgen en hoe we de mooie samenwerkingsverbanden kunnen uitbouwen.

 

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten