Stuurman wordt Crewmanager

Mijn naam is Jeroen Schram. Komende uit Bergen op Zoom ben ik, na mijn opleiding tot stuurman aan de zeevaartschool in Vlissingen, in Zeeland blijven hangen. Ondertussen zijn mijn partner en ik samen met onze dieren neergestreken in Middelburg.

Na enkele jaren gevaren te hebben als stuurman werd tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de maritieme sector. Sinds 1 maart bekleed ik dan ook de functie van Crewmanager binnen het gedreven en gezellige team van Delta Marine Crewing. Hier ga ik alles op alles zetten om de gouden match te maken tussen reder en zeevarende.

Buiten werktijden kun je me onder andere tegenkomen in, op of rond het water en op de motor.

Ben je op zoek naar een leuke baan op zee, of naar goede en gemotiveerde bemanning? Dan spreken wij elkaar wellicht snel!

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten