An Abts, onze nieuwe Crewing Officer

Even voorstellen: An Abts, onze nieuwe Crewing Officer

Op 1 juni is An Abts begonnen bij Delta Marine Crewing als Crewing Officer. In deze rol selecteert ze kandidaten voor opdrachtgevers en fungeert ze als contactpersoon gedurende het hele traject, inclusief het regelen van transport en papierwerk. Hoewel An nog in haar inwerkperiode zit, kan ze niet wachten om echt aan de slag te gaan. Vooral het matchen van klanten met de juiste kandidaten geeft haar veel voldoening. Het contact met mensen en het omgaan met verschillende culturen trekken An enorm aan in deze functie. Daarnaast kijkt ze uit naar de samenwerking binnen het hechte team van Delta Marine Crewing.

An, geboren in België, heeft na haar studie in Antwerpen 14 jaar gewerkt op luchthaven Brussel. Daarna maakte ze de overstap van luchtvaart naar zeevaart en werkte ze 10 jaar als Crewing Officer in Antwerpen. Onlangs besloot ze met haar gezin naar Nederland te verhuizen, waar ze zich vestigden in het pittoreske Arnemuiden. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar gezin en hun hond op pad met de camper. Daarnaast speelt ze, samen met haar man, tafeltennis bij de plaatselijke tafeltennisvereniging, houdt ze van pilates en fietst ze met plezier naar haar werk.

Met haar uitgebreide ervaring en enthousiasme voor haar nieuwe rol, is An klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan Delta Marine Crewing. We heten haar van harte welkom in ons team!

 

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten