Delta Marine Onshore

Over

Delta Marine Onshore

Delta Marine Onshore is de waltak naast Delta Marine Crewing, waar crewing op zee bemiddeld, doet Onshore dat aan wal. Wij bemiddelen in maritiem gerelateerde functies waarbij de nautisch of technische achtergrond op zee een pre is of op posities waar ervaring in de sector - op zee of aan wal - vereist is. Onze mensen kennen deze besloten sector en haar gebruiken. Dit maakt de kandidaten uitermate geschikt om deze posities te vervullen.

Delta Marine Onshore is ingericht op de bemiddeling van personeel aan wal, dat ziet u terug in de verloning, pensioen en de arbeidsvoorwaarden. Wij passen ons aan naar de wensen van het bedrijf waar onze kandidaat gaat werken, wij volgen de van toepassing zijnde cao en zorgen voor een naadloze overgang naar de nieuwe positie en overname door de werkgever.

Elke dag brengen onze bevlogen crewmanagers werkgevers en medewerkers bij elkaar, zodat projectvacatures of vaste posities - waar ook ter wereld - verzekerd zijn van de juiste mensen op de juiste plaats.

Door ons uitgebreide netwerk, kennis en ervaring in de maritieme & industriële sector kunnen wij snel en doeltreffend handelen. Als we de interesse hebben gewekt horen we dat graag. U kunt ons bereiken per telefoon, whatsapp, per mail of via persoonlijk contact bij ons op kantoor.

De werkgever

Op zoek naar goed personeel

We helpen graag bij de zoektocht naar een goede medewerker, die bij het bedrijf past en de juiste achtergrond heeft. Wij zoeken de kandidaat die een aantal jaar later nog steeds naar volle tevredenheid bij het bedrijf werkt.

Delta Marine Onshore kent de maritieme kandidaten door en door. We kennen hun verleden, hun kwaliteiten en hun ambities. Zo maakt u de allergrootste kans om een medewerker te contracteren die goed bij uw bedrijf past.

We kennen ook de sterke kwaliteiten van onze mensen en weten waar hun hart ligt. Dat maakt onze bemiddelingsactiviteiten persoonlijk, snel en effectief.

Juist voor deze posities aan wal bieden mensen met een maritieme achtergrond extra kwaliteiten.

Een gesprek kost niets, zelfs een vacature uitzetten niet. We bespreken van te voren hoe we het in het vat kunnen gieten en wat de kosten gaan worden bij succes!

W&S

Wij zijn zeker van de door ons geleverde kwaliteit en manier van werken, daarom durven wij het aan om een W&S fee op te delen over een langere periode. Voordeel voor u is, gespreide betaling en alleen betaling bij succes.

Detacheren

Voor de inzet voor langere tijd waarbij de kosten goed te overzien zijn en de werknemer ook zekerheid heeft.

Uitzenden

Snel extra krachten en gemakkelijk opzegbaar / flexibel opzegbaar.

Payroll

U heeft de perfecte kandidaat, wij de administratie. De kosten hiervan zijn laag voor de inlener.

De kandidaat

Op zoek naar een leuke baan

De overstap van zee naar een walbaan is een grote beslissing. Er veranderd veel, niet alleen qua werk, maar ook privé. Het is juist daarom belangrijk om goed met iemand te praten die de sector en mogelijkheden kent en hierin onafhankelijk is.

Met behulp van Delta Marine Onshore maak je de overstap zorgvuldig en weloverwogen. Zodra je er klaar voor bent, zetten wij ons netwerk in. We leggen contact met organisaties en bedrijven en gaan op zoek naar de baan waarin je al je kwaliteiten en ervaringen die je offshore hebt opgedaan, kunt blijven inzetten. Ook doorgroeimogelijkheden nemen we mee in onze zoekactie. Zo ben je verzekerd van de baan die - nu en op termijn - bevalt.

We verdiepen ons echt in een bedrijf en een kandidaat. We weten hoe een werkplek eruit ziet, wat de ongeschreven regels zijn maar ook waarom de positie open staat en wat er juist zo leuk is om bij die bedrijf te werken. Bij Delta Marine Onshore vind je de professionele begeleiding voor deze overstap én de functie die bij je past.

Bij Delta Marine Onshore vinden wij de persoonlijke begeleiding naar de nieuwe baan heel belangrijk en deel van het succes. Wij bemiddelen juist mensen die we als we het na een aantal jaar vragen, heel gelukkig op de plek werken waar wij ze bemiddeld hebben.

Een gesprek kost niets, ook niet als het door onverhoopte redenen niet tot een plaatsing komt. Mail een CV, bel of whatsapp met ons voor een vrijblijvend gesprek.