Over Delta Marine Crewing

Delta Marine Crewing is een bemanningsbureau gevestigd in Vlissingen.
Elke dag brengen onze bevlogen Crewingmanagers werkgevers en zeevarenden bij elkaar, zodat projecten – waar ook ter wereld – verzekerd zijn van continuïteit en de juiste bemanning.

 

Bemiddeling wereldwijd
Om snel en effectief de juiste match tot stand te brengen, beschikt Delta Marine Crewing over een wereldwijd kantorennetwerk. We kennen de business en de projecten van onze opdrachtgevers. Of zij nu actief zijn in de koopvaardij, sleepvaart, offshore, bagger, tankvaart, yachting, ship delivery of heavy lifting, we vinden de zeevarenden die hen uit de brand helpen.
We kennen ook de sterke kwaliteiten van onze medewerkers en weten waar hun hart ligt. Dat maakt onze bemiddelingsactiviteiten persoonlijk, snel en effectief.

 

Thuis in de markt
Alle crewmanagers van Delta Marine Crewing hebben een scheepvaartachtergrond, de meest zelfs op zee. We werken intensief samen en weten we wat er binnen Delta Marine Crewing speelt. Voor u een groot gemak. Wie u ook aan de telefoon krijgt, we weten waar het over gaat.
Grote projecten halen het beste in ons naar boven. Dan bundelen we onze krachten en geniet u exact dezelfde service en aandacht als bij kleinere projecten.

 

Missie & Visie
Wij zetten ons in voor de optimale uitvoering van projecten. We zetten de juiste man op de juiste plaats.

 

Continuïteit
Onze bemiddeling gebeurt in de regel snel. Zodra een vacature binnenkomt, gaan we ermee aan de slag. Onze zoektocht naar het bemanningslid die de vacature vakkundig en gemotiveerd kan invullen begint nog dezelfde dag.

 

Ontwikkelen is werken met plezier
Vakkennis is noodzakelijk. Maar Delta Marine Crewing gaat verder. Mensen halen het meeste plezier uit hun werk, als zij zich ook kunnen ontwikkelen. Daarom streven we naar de match, waarbij de medewerker zijn talenten kan benutten én deze verder kan ontwikkelen. Zo kan de zeevarende blijven groeien en is de reder verzekerd van een enthousiaste medewerker.

 

Openheid en transparantie
Delta Marine Crewing gaat voor duurzame relaties. Openheid en transparantie zijn dan essentieel. We maken heldere afspraken en komen deze na. Een verschil van mening – over welk onderwerp dan ook – spreken we uit. Zo blijft de samenwerking plezierig.

 

Introductie Delta Marine Crewing