Colin van Herpen – ‘ Zin om veel te leren in dit vak!’

Toen Colin op de middelbare school voor zijn vervolgopleiding moest kiezen, stonden er twee opties bovenaan zijn lijst: het CIOS (sportopleiding) en de Zeevaartschool. Vanwege zijn passie voor sport en zijn sportieve vaardigheden, koos hij uiteindelijk voor het CIOS.

Nu, na bijna zijn opleiding aan het CIOS te hebben afgerond, begon de aantrekkingskracht van de zeevaartwereld toch steeds sterker te worden, zij het niet als zeevarende zelf, maar wel binnen die branche. Toen hij de vacature voor de functie van recruiter bij Delta Marine Crewing zag, wist hij direct dat hij dit toch wel heel graag wilde.

Colin is onlangs aan boord gekomen van ons team, voorlopig in een parttime rol zodat hij zijn opleiding kan afronden, en hij is enorm enthousiast. Hij kijkt uit naar het interactieve aspect van het werk, het vinden van geschikte kandidaten om aan de crew managers voor te stellen. Omdat alles voor Colin nog nieuw is, leert hij elke dag enorm veel, en hij kijkt er echt naar uit!

In zijn vrije tijd, naast zijn nieuwe baan en de resterende opleiding, is Colin voetbaltrainer en speelt hij zelf ook graag bij SV Walcheren. We zijn blij om Colin in ons team te hebben en hebben er het volste vertrouwen in dat hij hierin een groot succes gaat boeken!

 

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten