Crewmanager Rob van Akkeren: ‘Netwerken is mijn passie’

Een crewmanager bij Delta Marine Crewing onderhoudt regelmatig contact met o.a. rederijen en zeevarenden. Deze rol is voortdurend gericht op het optimaal matchen van de juiste persoon met de juiste positie, en het behouden van communicatie met alle betrokkenen gedurende én na de opdracht.

Sinds begin augustus is Rob van Akkeren een waardevolle aanvulling op het team van Crew Managers, en hij voelt zich al uitstekend op zijn plek. Hoewel hij geen uitgebreide achtergrond heeft in de maritieme sector, aangezien hij oorspronkelijk afkomstig is uit de horeca en voorheen heeft gewerkt als accountmanager bij een maritieme uitgeverij, lijkt deze rol speciaal voor hem gemaakt te zijn. Het werken binnen een compact en nauw verbonden team spreekt hem bijzonder aan.

Dankzij zijn achtergrond in zijn vorige functie beschikt hij over uitgebreide netwerken binnen rederijen en logistieke instanties, wat bij Delta Marine Crewing bijzonder waardevol blijkt te zijn.

Wat Rob speciaal aanspreekt in het vak van ‘crew management’ is het menselijke aspect; hij beschouwt zichzelf als een echt mensen-mens, en dit sluit perfect aan bij zijn rol. Hij verheugt zich erop om zeevaartscholen te bezoeken en deel te nemen aan vakbeurzen, waar hij anderen kan inspireren om een loopbaan in de zeevaart na te streven.

Buiten werktijd is Rob drummer binnen verschillende bands en is hij regelmatig op het podium te vinden. Zijn muzikale inzet varieert van ABBA-covers en Nederlandstalige rap tot blues en semi-akoestische optredens. Hij kan met recht een veelzijdig talent genoemd worden!

Na het afronden van zijn inwerkperiode, zal hij vol enthousiasme en vastberadenheid aan de slag gaan. We wensen Rob enorm veel succes en heten hem van harte welkom in ons team!

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten