Havensleepcarrière

Sleepvaart Nederland 1 week op, 1 week af ASAP

Nederlands sprekend havensleep talent gezocht voor één van de mooie zeehavens welke Nederland rijk is.

Je zult onderaan de ladder beginnen en zo het vak leren. Naast je taken aan dek tijdens de inzetten zul je ook zorg dragen voor het onderhoud van het schip en haar uitrusting.

Dat je nog geen of weinig ervaring hebt met het type werk wat van je verwacht wordt hoeft geen obstakel te vormen: Als je jezelf leergierig en sociaal opstelt en je pakt snel nieuwe dingen op, dan helpt de ervaren bemanning je graag om je verder te ontwikkelen. Bij goede voortgang bestaat de kans dat je gevraagd wordt voor het trainingstraject tot havensleep kapitein.

Eerst zul je samen met een ervaren matroos aan het werk gaan, deze zal je de basis leren waarna je zelfstandig de dek werkzaamheden uit zult gaan voeren. De tornen zullen één of twee weken zijn waarna er eenzelfde periode van je welverdiende rust genoten zal worden.

Het gaat hier om een positie met goed perspectief voor de toekomst: bij goed presteren is het de bedoeling dat je door zal vloeien in het personeelsbestand van onze klant.

Wij vragen:

  • Minimaal vaarbevoegdheidsbewijs Rating forming part of a navigational watch, maar ook officieren di de overstap willen maken nodigen wij uit om te solliciteren
  • Geldige STCW’10 certificaten
  • Een enthousiaste, hands on mentaliteit

Wij bieden:

  • Een uitdagende positie binnen een volledig Nederlandstalig team
Solliciteer direct

We helpen je graag!


mm

Neem bij vragen contact op!

An Abts
crew@deltamarinecrewing.nl
+31118724023


E-mail mij!
Solliciteer direct