Havensleepcarrière

Sleepvaart Nederland 1 week op, 1 week af / 2 weken op, 2 weken af In overleg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, Nederlandstalige zeevarende die graag de stap naar de havensleep wil maken.

Bij deze klant, een belangrijke speler in één van de grote havens die Nederland rijk is, begint iedereen die kapitein wil worden als matroos. Zo leer je van onderaf alle ins en outs van de kunst van het havensleepwerk. Als je laat zien wat je kunt, je handen uit de mouwen steekt en je draai goed weet te vinden binnen verschillende team-samenstellingen kan het zo zijn dat je het trainingstraject tot havensleepkapitein in gaat. Via de in-house opleiding van de klant, in combinatie met ruime ervaring op doen in de praktijk, kun je zo je carrière een extra zet geven.

Als machinist vragen wij enkele jaren ervaring als (single) engineer. Na een kort trainingstraject waarin een ervaren havensleepmachinist je klaarstoomt voor het werk krijg je de spreekwoordelijke touwtjes zelf in handen.

Wanneer het je aanspreekt om korter en dichter bij huis te varen, je graag jezelf blijft ontwikkelen en je toe bent aan de volgende stap van je varende carrière solliciteer dan naar de functie van matroos op de havensleep.

Werkzaamheden

Als matroos ben jij diegene die aan dek staat bij het maken van de verbinding, hiernaast houd je het schip netjes en representatief. Ook ben jij de persoon die de rest van de (meestal) driekoppige bemanning voorziet van maaltijden.

Als machinist op de havensleep ben jij verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van het schip, je bedient de lieren tijdens de sleepoperaties en houdt nauw contact met de TD.

Wij vragen:

  • Minimaal een geldig vaarbevoegdheidsbewijs “rating forming part of a navigational watch” voor matrozen
  • Minimaal een geldige vaarbevoegdheid “chief engineer tugs and contractor material”
  • Geldige STCW’10 certificaten
  • Een enthousiaste, hands on mentaliteit

Wij bieden:

  • Aantrekkelijk vaar- en verlofschema
  • Bij gebleken geschiktheid is regelmatige inzet mogelijk
Solliciteer direct

We helpen je graag!


mm

Neem bij vragen contact op!

Niek Sturm
crew@deltamarinecrewing.nl
+31 118 724 021
Visserijkade 91
4382 ZA VLISSINGEN
E-mail mij!
Solliciteer direct