Jet Kokelaar

Op 1 september is Jet Kokelaar begonnen bij Delta Marine Crewing, op de Backoffice. Samen met collega Lisanne Dam is zij verantwoordelijk voor de backoffice en houdt zij zich bezig met onder andere het coördineren van crewwisselingen, opstellen van contracten, onderhouden van maandelijkse overzichten en het organiseren van reisplanning en accommodatie voor zeevarenden.

Jet komt uit een heel andere branche, zij was samen met haar man 30 jaar lang mede-eigenaar van Hotel Restaurant Piccard in Vlissingen. Na de verkoop van het hotel wilde Jet nog niet thuis gaan zitten en na nog ruim 2 jaar bij Piccard te zijn blijven werken ging zij bewust op zoek naar een parttime baan, in een hele andere branche, dichtbij huis en de zee, met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. En die vond zij bij Delta Marine Crewing!

Het contact met mensen en de afwisseling van werkzaamheden is wat Jet aantrok in deze functie, maar ook het werken in een nog altijd groeiend team spreekt haar enorm aan. Zij is niet de enige nieuwe collega en dit schept een goede werksfeer en band; samen werken aan de groei maakt het uitdagend maar geeft je het gevoel er niet alleen voor te staan.

In haar vrije tijd bezoekt Jet graag de sportschool en wandelt ze dagelijks met hun hond, het liefst op het strand. Jet houdt van de zee, wil deze in elk geval één keer per dag gezien hebben en ’s winters hoort hier ook een wekelijks dip moment in groepsverband bij, wat in Vlissingen natuurlijk prima kan!

Wij zijn blij met Jet in ons team en wensen haar heel veel succes!

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten