Jort, bedankt voor de samenwerking !

Na zijn studie heeft Jort sinds februari 2019 voor ons gewerkt als tweede stuurman aan boord van een kraanschip. Afgelopen week bezorgde hij een heerlijke taart bij ons op kantoor om ons te bedanken voor de mooie tijd. Jort begint namelijk binnenkort aan, een nieuwe stap in zijn carrière. Jort blikt voor ons terug op de afgelopen tweeënhalf jaar:
“Ik was klaar met mijn studie en het was destijds best lastig om een baan te vinden. Delta Marine Crewing had zelfs in die tijd heel veel leuke vacatures. Ik reageerde op een vacature voor derde stuurman. Ik werd meteen teruggebeld en ze boden mij een job aan als tweede stuurman op een kraanschip. Diezelfde week nog vertrok ik. Tijdens mijn stage had ik al een keer op een kraanschip gewerkt en ben er achter gekomen dat dat mijn passie is. Ik hou ervan om te werken op grote projecten en met grote installaties, het is echt gaaf om zware dingen te tillen. Het was dus een perfecte match de afgelopen tweeënhalf jaar voor mij. De rederij had nog een ander kraanschip, daar heb ik ook nog mee gevaren, ik heb een geweldig leuke tijd gehad en veel geleerd. Nu ga ik in vaste dienst beginnen bij een andere rederij als tweede stuurman.
Ron Polderman was vanaf het begin mijn contactpersoon bij Delta Marine Crewing en dat klikte meteen. Altijd als je terugkomt van een reis nemen ze even contact met je op om te horen hoe het is geweest. Ook op kantoor is het goed voor elkaar, zelfs als Ron niet aanwezig is kunnen ze je meteen helpen. Je hoeft niet eerst te vertellen wie je bent en zo, ze weten meteen wie ze aan de lijn hebben en iedereen kan je direct helpen. Dat is heel persoonlijk, je voelt je geen nummer.”
Dankjewel Jort, voor deze lovende woorden en vooral voor jouw inzet de afgelopen tweeënhalf jaar. Ook voor ons was het heel plezierig om met jou samen te werken!
Bekijk alle verslagen en nieuws berichten