Korte uitzending naar Schotland om studie af te kunnen ronden, gelukt!

Levien Verboven, een 23-jarige student uit Middelburg, staat op het punt af te studeren als Maritiem Officier HBO aan de zeevaartschool. Zoals veel van zijn studiegenoten moest Levien een verplichte stageperiode doorlopen om zijn diploma te behalen. Hij kreeg een stageplek op een semi submersible crane vessel in Brazilië, maar helaas werd hij vanwege privé omstandigheden gedwongen om deze stage voortijdig af te breken, waardoor hij 25 dagen tekortkwam om af te studeren.

Daarom nam hij contact op met Delta Marine Crewing om te kijken wat de mogelijkheden waren om toch de stage volledig af te kunnen ronden. Delta Marine Crewing vond voor hem een korte stageplek van 28 dagen in Schotland, bij het ‘Seagreen Offshore Windmill Project’ op een walk to work schip. Binnen 3 dagen na zijn telefoontje met Delta Marine Crewing zat Levien al in het vliegtuig naar Schotland om aan boord te gaan van de Acta Centaurus.

Dit schip zorgt ervoor dat onderhouds – en servicepersoneel via een gangway naar hun werk kunnen lopen, in dit geval windmolens, zonder dat het schip voor anker gaat. Levien werkte met een grotendeels Nederlandse en Oost-Europese bemanning, de dynamiek aan boord was geweldig en professioneel. Kortom, een prachtig project waar Levien met veel plezier heeft gewerkt en veel heeft geleerd.

Met een volledige stage achter de rug kan Levien afstuderen met een scriptie over het plaatsen van frequentieregelaars in zeewaterkoelsystemen en hij wil hierna verder studeren voor Master Maritieme Techniek aan de TU in Delft. Daarnaast wil hij blijven varen om zijn bevoegdheid te behouden. Wij zijn blij dat we Levien hebben kunnen helpen en wensen hem heel veel succes met zijn studie!

Solliciteer direct

We helpen je graag!


mm

Neem bij vragen contact op!

Sylvia Schalken
crew@deltamarinecrewing.nl
+31(0)118470909
Visserijkade 91
4382 ZA VLISSINGEN
E-mail mij!
Solliciteer direct