Leerling monteur

Delta Marine Onshore zoekt voor haar opdrachtgever een handige leerling monteur.
Onze opdrachtgever is een bedrijf die wat zich toelegt op maatwerk uitrustingen en machinerieën voor de bagger en offshore industrie.
Wegens nieuw opgedane ervaringen wil het bedrijf een volgende stap maken als moderne technologie en service leverancier sectoren als renewables, offshore, zeevaart, binnenvaart en industrie. De dienstverlening is breed en omvat services als; projectbegeleiding, installaties en upgrades & modificaties, scheepsreparaties, kraankeuringen, constructiewerken en after sales services.

Werkzaamheden

Men gaat je intern opleiden tot iemand die bekwaam en gedreven raakt in onderhoud, revisie, montage, demontage en keuringen van diverse installaties en/of systemen ten behoeve van kranenbouw, scheepvaart en industrie.Het betreft veelzijdige en afwisselende werkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op de hoofdvestiging, maar je zult ook regelmatig meegaan op locatie. De werkzaamheden op locatie kunnen voor een langere periode gaan plaatsvinden. Je bent enthousiast en leergierig om een handige monteur te worden met een breed kennisgebied. Je zult kennis gaan op doen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, mechanica en elektronica.

Wij vragen:

  • Enthousiaste en leergierige instelling
  • Je bent sociaal
  • Flexibiliteit

Wij bieden:

  • Fulltime baan
  • Interne opleiding
  • Prettige werksfeer met technische uitdagingen
Solliciteer direct

We helpen je graag!


mm

Neem bij vragen contact op!

Team Onshore
crew@deltamarinecrewing.nl
+31 118 724 040
Visserijkade 91
4382 ZA VLISSINGEN
E-mail mij!
Solliciteer direct