Niek Sturm: “Als team samen dingen oplossen”

Afgelopen maandag is Niek Sturm bij ons begonnen als trainee crewing manager. Niek stelt zichzelf voor:

“Ik ben Niek en kom hier uit de buurt. Ik heb de opleiding tot Maritiem Officier in Vlissingen gedaan en ben daarna gaan varen voor de Holland America Line en voor Shipping company in Groningen. Toen kwam ik erachter dat ik de maritieme sector echt heel erg leuk vind, maar dat het veel weg zijn toch niet helemaal mijn ding is. Sociale contacten, met mensen omgaan is wel mijn ding.

Omdat DeltaMarineCrewing ook walbanen aanbiedt besloot ik om eens te gaan praten. En dat was een leuk gesprek. Het klikte meteen. Het resulteerde niet in een walbaan bij een van de opdrachtgevers, maar deze functie als trainee crewing manager. Ik kijk nu vooral mee met de collega’s en wil veel ervaring opdoen. Het werk is totaal anders dan aan boord maar het is supergezellig binnen het team van DeltaMarineCrewing. Je merkt echt dat het een hecht team is, alles wordt samen opgelost. Ik denk ook dat dat de kracht van het bedrijf is want ook van zeevarenden die voor DeltaMarineCrewing werken hoor ik dit. Voor mij is dit sociale aspect echt super belangrijk, ik vind het heel leuk om met mensen samen te werken. Ik heb er dan ook reuze veel zin in!”

Veel succes Niek!

 

 

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten