Nourdine van Houwelingen : ‘Een afwisselende ship delivery, over Nederlandse binnenwateren’

Nourdine van Houwelingen : ‘Een afwisselende ship delivery, over Nederlandse binnenwateren’

Nourdine van Houwelingen, een zelfstandige kapitein (ZZP-er) uit Arnemuiden, vaart voornamelijk op zee met Multicats. Als onafhankelijk ondernemer wordt hij regelmatig ingeschakeld voor projecten door Delta Marine Crewing.
Onlangs kreeg hij de gelegenheid om een Utility Vessel van Antwerpen naar Gorinchem te varen voor een geplande werfbeurt. Aangezien de reis begon in België, vergezelde een Belgische kapitein hen om te voldoen aan de vereisten voor vaarbevoegdheid in dat land. Het Nederlandse traject viel onder de verantwoordelijkheid van Nourdine.
De enkele reis over de binnenwateren van België en Nederland bleek verrassend schilderachtig te zijn. “;Het voelde alsof we een toeristische route volgden, een aangename afwisseling van het gebruikelijke varen op zee of in industriële gebieden. Nederland ziet er mooi uit vanaf het water!”; aldus Nourdine.
Nourdine werkt graag voor Delta Marine Crewing, vooral voor korte of last- minute projecten. Wanneer hij niet voor hen actief is, brengt hij als kapitein van een Multicat veel tijd door buiten Europa.

 

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten