Preparatiemedewerker / surveyor

Delta Marine Onshore zoekt voor haar opdrachtgever  een preparatiemedewerker / surveyor in Vlissingen.
De afdeling in Vlissingen valt onder de business line Minerals en houdt zich voornamelijk bezig met inspectie en analyses van kolen, petroleumcokes, cokes en biomassa. Men verleent haar diensten aan zowel nationale als internationale klanten over de hele wereld. De dienstverlening begint bij het nemen van een monster (stockpile, binnenvaartschip, zeeschip) en gaat tot het uitreiken van een kwaliteitscertificaat. Het laboratorium en de preparatieafdeling zijn een belangrijke schakel in het hele proces en zijn daarom ook ISO17025 gecertificeerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Werkzaamheden

In deze functie heb jij namelijk een dubbele rol: in 50% van je functie werk jij als preparatiemedewerker, in de andere 50% loop je mee in de buitendienst als surveyor.
In de rol van preparatiemedewerker ga jij je bezighouden met de preparatie van vaste brandstoffen. Denk hierbij aan kolen, biomassa en RDF. Je doet analyses van vocht, voert zeeftesten uit en kalibreert de preparatie gerelateerde apparatuur. Verder behoort het beheer van de monsteropslag tot jouw taak, denk hierbij aan het inboeken van ontvangen monsters en de bijkomende administratieve taken. Daarnaast zal je starten in de rol van surveyor nadat je volledig bent opgeleid en ingewerkt. In de rol van surveyor bestaan jouw werkzaamheden uit het bemonsteren van terminals, het ijken van lichters en schepen, het afvoeren van restmonsters en de administratieve afhandeling.

Wij vragen:

  • Afgeronde MBO opleiding havenlogistiek of een laboratoriumgerichte opleiding;
  • Bekend met MS Office;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig, zelfstandig en kunt goed samenwerken;
  • Je hebt geen problemen om op hoogte te werken en bent fysiek in staat om te tillen en klimmen.

Wij bieden:

  • Veelzijdige werkomgeving;
  • Marktconform salaris;
  • Trainingen en opleidingen vanuit het bedrijf;
  • Marktconform salaris.
Solliciteer direct

We helpen je graag!


mm

Neem bij vragen contact op!

Team Onshore
crew@deltamarinecrewing.nl
+31 118 724 040
Visserijkade 91
4382 ZA VLISSINGEN
E-mail mij!
Solliciteer direct