Sleep deze kans binnen!

Sleepvaart Nederland 1 week op/af, 2 weken op/af ASAP

Stuurman gezocht die het dichter bij huis zoekt.

Nu het winterseizoen toch echt wel aan het beginnen is wordt het onrustiger op de Europese wateren. Lekker stampen en slingeren wordt weer vaste prik. Dit is hét moment om de stap naar de havensleep te maken.

De vloot een van dit Nederlandse en toonaangevende havensleepbedrijf verwelkomt je graag. Je werkt dicht bij huis in een rotatie van 1 of 2 weken op af. Mocht je in de buurt wonen kun je na je shift thuis slapen. Wanneer je wat verder zal moeten reizen kun je gebruik maken van de uitstekende accommodaties welke onze klant ter beschikking stelt. Je komt te varen met een volledig Nederlandstalige bemanning die je graag de kneepjes van het vak leert.

Na je inwerkperiode zul je zelfstandig aan de slag gaan waarbij jij, vrij letterlijk, de touwtjes in handen hebt aan dek. Samen met je collega’s zorg je dat het schip in topstaat verkeert, wel zo fijn dat jullie er goed op staan bij de tug spotters die jullie met regelmaat zullen verwelkomen bij het havenhoofd. Wanneer alles voor alle partijen bevalt is de bedoeling dat je na verloop van tijd direct voor de klant gaat werken. Als jij je van je beste kans laat zien bestaat de kans dat je gevraagd wordt voor het in-house trainingstraject tot kapitein!

Kortom, als je het continu slingeren en stampen goed beu bent, je het toch wel fijn vindt dat je bed stil staat of je kortere tornen en dichter bij huis wil varen: neem dan contact met ons op en sleep deze kans binnen.

Wij vragen:

  • Een minimale vaarbevoegdheid als Officer in Charge of a Navigational Watch
  • Alle relevante STCW Trainingen en Certificaten up-to-date
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden:

  • De mogelijkheid tot rotatie binnen een vooraanstaand Nederlands bedrijf, varende met volledig Nederlandstalige bemanning
Solliciteer direct

We helpen je graag!


mm

Neem bij vragen contact op!

An Abts
crew@deltamarinecrewing.nl
+31118724023


E-mail mij!
Solliciteer direct