Vetting inspecteur

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Vetting inspecteur.
Heb jij ervaring als senior deck officer en ben jij toe aan een baan op het vaste land? Dan is deze baan perfect voor jou!
Het bedrijf voert havengebonden inspecties en controles uit ten behoeve van klanten die actief zijn in de olie- en (petro-) chemische sector.
Tevens is het bedrijf is marktleider op dit gebied en heeft een grootse diversiteit aan inspecties en controle-werkzaamheden.

Werkzaamheden

In deze functie draag jij zorg voor alle administratie en communicatie op het gebied van scheepsinspecties.
Door contact te houden met interne,externe inspecteurs en opdrachtgevers volg je ship vetting verzoeken op.
Je evalueert en beoordeelt inspectierapporten, toetst schepen bij de scheepvaartinspectie en toetst de kwaliteit van klassenbureaus, vlaggenstaat en operators, maakt analyses van ongevallen in de scheepvaart. Verder verzorg je administratieve afhandeling als registratie en archivering.

Wij vragen:

Je weet deze functie tot een succes te maken als je in het bezit bent van een afgeronde hbo-opleiding in een nautische richting en enkele jaren ervaring hebt als senior deck officer in de olie en gas.
Je kent regelgeving op (inter)nationaal niveau, hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
Doordat het gaat om een functie van internationale aard, zoeken wij flexibele kandidaten die bereid zijn om buiten werktijd telefonisch bereikbaar te zijn.

Wij bieden:

  • Interessante, veelzijdige fulltime baan
  • Marktconform salaris
  • Interne opleidingen t.b.v. uitvoering van de functie
Solliciteer direct

We helpen je graag!


mm

Neem bij vragen contact op!

Team Onshore
crew@deltamarinecrewing.nl
+31 118 724 040
Visserijkade 91
4382 ZA VLISSINGEN
E-mail mij!
Solliciteer direct