Welkom op de Backoffice, Lisanne Dam!

Vlak na de geboorte van haar zoontje, in december, is Lisanne van Drenthe naar Zeeland verhuisd.
Rustig wennen aan haar nieuwe omgeving en gezinssamenstelling leek haar wel fijn, maar toch besloot ze wel direct haar CV online te plaatsen om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt in Zeeland. Wat ze niet had verwacht, was de snelle reactie van Delta Marine Crewing.

Na een leuk gesprek op het kantoor in Vlissingen nam Lisanne de beslissing om de functie van Backoffice Medewerker bij Delta Marine Crewing aan te nemen. De mogelijkheid om te werken in een klein, hecht team sprak haar enorm aan, evenals de diversiteit van de werkzaamheden. Als Backoffice Medewerker heeft Lisanne een breed scala aan verantwoordelijkheden binnen Delta Marine Crewing, waaronder het beheren van crew changes, het opstellen van contracten, het bijhouden van maandstaten en het regelen van reizen en accommodatie voor zeevarenden.

Met haar achtergrond in podotherapie was de overstap naar de zeevaart branche wel even iets heel anders. Maar een voor haar geheel nieuwe sector ziet zij ook als een kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De afwisseling die de zeevaart branche biedt, was een aspect dat haar meteen aantrok. Het is een dynamische wereld waar elke dag anders is. Het team is geweldig om mee samen te werken, ik heb het dan ook erg naar mijn zin”.

Wij zijn blij met Lisanne in ons team en wensen haar heel veel succes en plezier in het werken bij Delta Marine Crewing!

 

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten