Werken bij Delta Marine, zo kan het gaan

Een carrière kan vrij, flexibel en vol kansen zijn. Het werken via Delta Marine biedt al deze facetten. Na het afronden van de zeevaartschool kunnen de eerste paar reizen op diverse schepen zijn met elk type vaart ook een eigen periode. Wij bellen met een voorstel en onze zeevarenden bepalen zelf of ze de reis wel of niet accepteren. De eerste reis op een baggerschip van 4 weken in Europa, een tweede reis kan op een sleper zijn voor een invalreisje van twee weken. De derde reis zou goed in de koopvaardij kunnen zijn voor een periode van 6 weken vaar je in verschillende landen en zeeën en ontdek je de mooie kanalen en verbogen havens. De vierde reis is goed mogelijk op een werkboot voor 4 weken. De vijfde reis is op een offshore constructieschip waar met spoed een vacature is ontstaan en je morgen al kunt vertrekken. Na een tijd worden de schepen en projecten interessanter en kan het ook zijn dat je ergens invalt waar het zo goed bevalt dat een vaste rotatie ontstaat. Dit kan op vele schepen, ook de schepen in total crewmanagement!

Ook als er al een paar jaar gevaren wordt en de wal trekt zijn er vele verschillende mogelijkheden waar we graag over informeren met Delta Marine Onshore voor walbanen of gewoon op zee met kortere vaar- en verlofschema’s op de ferries of kustwachtschepen bijvoorbeeld. Ook is het mogelijk om via Delta Marine een kennismaking met het loodswezen op te zetten om uiteindelijk na de opleiding als registerloods aan het werk te gaan in een van de regio’s. Alles na een gedegen advies en passend bij de situatie zoals die op dat moment staat.

Veelal weten wij op welk moment er welke kansen liggen voor medewerkers en zo kunnen wij een kandidaat net het extra zetje in de goede richting geven in de carrière. Het gaat vaak ook om het juiste moment en precies de juiste stap. Daarbij kunnen wij enorm helpen. Een gesprek is altijd gratis, online of op kantoor met koffie, het laatste heeft wel onze voorkeur.

Bel, mail of Whatsapp voor de mogelijkheden!

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten