Werktuigkundige Havensleep

Sleepvaart Nederland 1 of 2 weken op af ASAP

Als werktuigkundige, op de slepers van deze grote speler in één van de mooie zeehavens welke Nederland rijk is, ben je verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen aan boord. Er wordt enkel gevaren met een volledig Nederlandstalige bemanning. Er worden tornen van één of twee weken gedraaid, bij gebleken geschiktheid is er vooruitzicht op een rotatie.

Binnen dit toonaangevende havensleepbedrijf bieden wij de kans om ervaring op te doen op de havensleep. Na een introductieperiode waarin je aan boord meeloopt met een ervaren havensleepmachininst zul jij zelf de wachten overnemen. Ervaring op de havensleep of als hoofdwerktuigkundige is dus geen must, wel vragen wij een proactieve, leergierige, hands-on mentaliteit. Wij zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd beschikbaar wil stellen voor de betreffende functie. Er wordt gevaren in zowel 14 uurs diensten als de 24 uursdiensten. Indien het schip diensten van 14 uur draait zal er aan boord geslapen worden, in de 24 uurs diensten wordt en de dag- of nachtdienst gewerkt en geslapen in een nette accommodatie die van alle gemakken is voorzien.

Werkzaamheden

Als werktuigkundige ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, bunkeren en bedien je de lieren gedurende een inzet. Verder steek je een handje bij waar nodig aan boord, je doet het immers samen als team.

Wij vragen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Een positieve, leergierige houding
  • Hands-on mentaliteit
  • STCW-certificering III/2 Chief Engineer contractor material, supply vessels and tugs of 3000kW of more

Wij bieden:

  • Een positie binnen een mooi, vooraanstaand, Nederlands bedrijf
  • Aantrekkelijk vaar- en verlofschema
Solliciteer direct

We helpen je graag!


mm

Neem bij vragen contact op!

Niek Sturm
crew@deltamarinecrewing.nl
+31 118 724 021
Visserijkade 91
4382 ZA VLISSINGEN
E-mail mij!
Solliciteer direct