Yvonne’s succesvolle carrièreswitch naar Delta Marine Crewing: een terugblik op 5 jaar in de administratie

Na een lange carrière in de offshore branche als financieel medewerkster was Yvonne op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond ze bij Delta Marine Crewing! Dat was vijf jaar geleden, en Delta Marine Crewing bestond toen nog uit een klein team waar Yvonne’s rol helemaal nieuw was. Daarom mocht ze de (loon)administratie helemaal zelf opzetten en inrichten, iets waar ze heel goed in is en wat geweldig bij haar past gezien haar liefde voor cijfers.

Het was wel spannend, maar ook heel mooi om nu terug te kijken op de groei van Delta Marine Crewing. Yvonne is trots op het bedrijf. Het werken in een relatief klein team was even wennen, maar ze is blij met de stap die ze destijds heeft genomen en heeft er geen seconde spijt van.

Ook al vaart ze zelf niet, de zeevaart zit haar toch een beetje in het bloed. Geboren en getogen in Vlissingen is er altijd een connectie met de zee, bovendien is de zeevaartbranche volgens Yvonne de leukste. Ze hoopt nog lang deel uit te mogen maken van het Delta Marine Crewing-team, en dat hopen wij ook! Nogmaals gefeliciteerd met je jubileum, Yvonne!

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten