Delta Marine Crewing Traineeship

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat wij, als scheepvaartsector, weer een nieuwe lichting frisse en gemotiveerde zeevarenden gaan mogen feliciteren met het behalen van hun diploma en de daarbij behorende vaarbevoegdheden.

Nu snappen wij heel goed dat je voor je stages 10 maanden hebt mogen proeven van bepaalde scheepstypes en vaargebieden, dit naar alle waarschijnlijkheid verdeeld over twee stages. Wellicht ben je nog nieuwsgierig naar wat onze sector verder nog te bieden heeft en ben je op zoek naar een manier om hier achter te komen, dan heeft Delta Marine Crewing de oplossing voor jou! Wij hebben het Delta Marine Crewing Traineeship in het leven geroepen, speciaal voor de fris afgestudeerde zeelieden die graag willen proeven van wat je allemaal kunt doen met je diploma op zak. Zo kun je een reis maken op een baggerschip en de volgende reis vaar je het Europese water dus aan boord van een coaster. Ook wanneer je liever wereldwijd wil varen, met grote zware stukken aan dek, of graag aan de slag gaat op snelle scheepjes in de windparken kunnen wij jou koppelen aan leuke opdrachtgevers.

Binnen het traineeship programma kun je verschillende typen schepen proberen, van verschillende reders, onder de vlag van één werkgever. Na elke reis evalueren wij hoe jij het gehad hebt en of dit iets is wat jij helemaal ziet zitten. Zo zorgen wij dat je uiteindelijk op een plek terecht komt waar jij je carrière voort kunt zetten en door kunt groeien bij één van onze klanten, Joost en Casper kunnen hierover meepraten.

Bepaal zelf de koers voor jouw carrière met de zekerheid van een jaarcontract en solliciteer nu.

Bekijk alle verslagen en nieuws berichten